• Спорт

Релакс Център

Може да се насладите на благотворното въздействие на автентичната руска баня, която се намира само при нас. Освен тонизиращото и закаляващо въздействие, което има върху организма, руската баня е най-подходящото място за бизнес и ралаксация. Тук ще се отпуснете след винената, шоколадова или медена терапия, която ви предлагат опитните масажисти. Това е мястото, където на чаша чай или друга напитка може да поканите вашите бизнес партньори или приятели.

КАКВО Е ТОВА “Руска баня”

Банята е известна от дълбока древност за провеждане на хигиенни и лечебни процедури. В продължение на векове са правени различни видове бани, които преследват една и съща цел – закаляване и укрепване на здравето. В Русия подобни бани са известни от стари времена. По цяла Русия по брегове на реки и езера са строили парни бани. В миналото Руската парна баня е представлявала селска изба, в коята са разположени две стаи : 1. Стая за събличане; (комната отдыха) 2. Стая за парни процедури и къпане, (парилка). Банята оказва благоприятно влияние на душевно състояние : Сваля нервното напрежение, стресове, преумора, предпазва от простудни заболявания, изчиства кожата. В парилката потта заедно с горещия въздух изчистват от порите на кожата мръсотии, умъртвени клетки, създава условия за замяна с нови. Болестотворните микроби загиват при висока температура. Рязкото изменение на температурата при парене и след това с прохладна вода увеличава по бързото снабдяване на кожата с кислород и стимулира дейността на кръвообращението.

За компании до 10 души в Руската баня със специално меню от сьомга, водка и сельодка - преференциални цени.

Масажи:
Класически масаж:
- Частичен /30 минути/
- Цялостен /45 минути/
Рефлекторен масаж /15 минути/
Масаж на гръб с пчелен мед /30минути/
Релаксиращ масаж – цялостен /45 минути/:
- С масло от екзотични подправки
- С масло от райска ябълка
Шоколадов масаж цяло тяло /60 минути/
Винен масаж цяло тяло /60 минути/
Пилинг масаж цяло тяло /75 минути/
/пилинг на цяло тяло и класически масаж/

Терапии за тяло:
Пилинг на цяло тяло
Винен пилинг на цяло тяло
Винена маска на цяло тяло
Винена терапия /90 минути/
/пилинг на цяло тяло, масаж и маска с продукти съдържащи вино Кианти и екстракт от червено грозде/
Шоколадова терапия /75 минути/
/пилинг на цяло тяло, шоколадов масаж/

Процедури лице и глава:
Повърхностен пилинг на лице
Маска на лице
Козметичен масаж /20 минути/
Масаж на глава /20 минути/

Съчетание на чистия планински въздух с жарките лъчи на слънцето може да намерите в новоткрития спортен комплекс с голям плувен басейн в непосредтвена близост до Парк хотел Дряново.